dijous, 7 de gener del 2016

Nous projectes.

Començo l'any amb nous projectes, nous reptes i moltes ganes. Espero que trobis totes les propostes prou interessants i engrescadores.

Sessions de Reiki.
Una aturada en el camí. Un cop d'ull a allò que ens passa i no sabem per què. Un cop de mà per veure què cal canviar o cap a on hem de tirar. Una sessió per seguir avançant pel nostre camí de creixement personal.
També quan no et trobes bé. Les malalties són tocs de l'ànima per a que ens adonem d'allò que necessita de la nostra atenció.

Cercles de Ho'oponopono.
Els farem setmanalment, tots els dimarts a les 19:30 amb una durada aproximada d'una hora.
Un cop al mes, el 2on dimarts, farem el que proposa Agartam. La resta de dies anirem treballant altres coses segons les necessitats de les persones que vinguin.

Cursos de Reiki.
El primer curs de Reiki. Els dies 20 i 21 de febrer farem un 1r nivell de Reiki. L'horari serà de 9:30 a 19h els dos dies.
Rebràs la iniciació de Reiki, els apunts, farem pràctiques, i quan marxis podràs fer-te l'autotractament i també fer Reiki a d'altres.

Cursos de Ho'oponopono.
Per aprendre els fonaments d'aquesta tècnica ancestral de sanació que ens arriba des de Hawaii. El primer el farem el dissabte 30 de gener de 4 a 8 del vespre.

Totes les activitats pots consultar-les al calendari. Qualsevol dubte o pregunta que se t'acudeixi, posa't en contacte amb mi i en parlem.