dimecres, 18 de març del 2020

Repte: 30 dies de Reiki.


Aprofitem aquests dies de confinament, aquests dies que estem obligats a quedar-nos a casa, que podem dedicar-nos a nosaltres, per mirar cap a dins, per treballar en nosaltres mateixes, perquè tots som un i allò que canviem en nosaltres canviarà fora. Si pugem el nostre nivell energètic, pujarà el de tothom.

Què farem? 30 dies practicant Reiki per a nosaltres mateixes. Petites píndoles de Reiki per acompanyar la teva pràctica diària de Reiki.

Si ets nou en la pràctica del Reiki busca un moment del dia que puguis estar tranquil·la, i si no el trobes, fes-te Reiki en el moment que llegeixis la píndola de cada dia. Busca un lloc de casa on no et destorbin, i si no el trobes, fes-te Reiki davant del pc o davant de la tele, allà on puguis parar ni que sigui 1 minut. I posa les teves mans a sobre del teu cos. On? Elles sabran on han d’anar, no et preocupis. Quanta estona? Tu sabràs quan aturar-te. És millor 1 minut que res, i també és millor 1 minut cada dia que mitja hora 1 dia i prou...
Si ja practiques Reiki, gràcies per acompanyar-nos.

Si tens cap dubte, pots preguntar-me als comentaris, per whatsapp o per mail. Si no vols perdre't cap dia pots subscriure't al blog (a la dreta, on diu Seguir per email) i t'arribarà un correu amb el repte de cada dia.

Comencem demà!!!