dissabte, 9 de maig del 2020

Hapai Lomi.


Estàs embarassada?

Totes sabem que l'embaràs no és una malaltia, és un estat natural, però també un temps de les nostres vides en què hem de cuidar-nos més.

Tot i així anem molt cansades, se'ns inflen les cames, ens fa mal l'esquena i altres músculs tensionats per l'embaràs, i les possibilitats de reduir aquest dolor amb medicaments són limitades. I el pitjor és que cada vegada està més a prop el moment de el part i ens espanta el dolor i no saber com anirà.

Et recomano un massatge ancestral hawaià, Hapai Lomi, o Lomi per a embarassades, que t'ajuda a reduir l'estrès, la tensió i l'ansietat, així com els dolors musculars i articulars. Fa que el teu cos torni a un estat d'equilibri reduint també la possibilitat d'altres complicacions.

El massatge Lomi Lomi et prepara físicament, emocional i espiritual per donar a llum. T'ajuda per a què et trobis bé al llarg de l'embaràs i puguis gaudir-lo plenament.

Si decideixes provar, estic encantada de rebre't a la sala de Malamalama, on estem canviant els procediments a causa de la COVID-19 per a què puguis venir d'una forma totalment segura.