dissabte, 1 de gener del 2022

Bon dia i bon Any!! Hau'oli Makahiki Hou!!

Ahir vam acabar l’any agraint tot allò que ens va portar el 2021, les alegries i les penes, els aprenentatges, els camins compartits, els holes, els adéus i els fins que ens tornem a trobar, els riures i els plors, totes les benediccions rebudes, tots els regals, les aventures i les experiències.
I avui comencem un nou any, ara mateix és com una llibreta en blanc, amb 365 fulls per omplir-los d’allò que vulguem. Pensa què vols fer, com vols viure, amb què t’agradaria omplir els teus dies, quines aventures vols tenir.
A Malamalama volem omplir-los d’aloha, viure’ls segons els principis de l’espiritualitat hawaiana que ens acosta al cel i a la terra, ens acosta a nosaltres mateixos, als altres i a tot allò que ens envolta, ens ajuda a viure de debò, estant ferm, amb la solidesa que dóna estar connectat amb qui som de debò, amb el gran.
I volem compartir-ho amb tu. Ja t’anirem informant dels nostres projectes. De moment podem dir-te que seguim parlant a Clubhouse cada dimecres a les 8 del vespre. El club es diu Espiritualidad hawaiana: https://www.clubhouse.com/club/espiritualidad-hawaiana. T’hi esperem.
I com m’ha dit una persona aquest matí:

Bon dia!
Bon any!
Bona vida!!